Bij Banhs & Boba vind je streetfood uit Azië. Van pittig tot zoet en van zacht tot krokant, in onze producten komen verschillende smaken en texturen samen. Proef, ontdek en waan je in de straten van Vietnam.

Bánh mì

Een bánh mì is een stokbroodje met Vietnamese vulling. Deze vulling is vers: we maken hem zelf. Hiervoor gebruiken we allerlei ingrediënten. Denk aan gemarineerde kip, malse varkenshaas, paté, kruiden, groenten en lekkere sausjes. Standaard beleggen wij de bánh mì met mayonaise, ingemaakte groentes, verse komkommer en koriander.

Steamed bao

Het is een echte Taiwanese klassieker: de steamed bao. Dit gestoomde broodje kan onder andere besteld worden met braised pork. Dit buikspek smoren we urenlang in een kruidige marinade, waardoor het een unieke smaak krijgt.

Goi cuon (Summer Rolls)

Een Goi Cuon bestaat uit zacht rijstpapier met mihoen, verse groenten en een hartige vulling. De summer roll wordt gegeten met een dipsaus naar keuze. De Goi Cuon is glutenvrij en lekker als maaltijd of tussendoortje. We serveren ook een heerlijke vegetarische variant: Crispy tofu.