About Us

 Banhs & Boba draait om lekker eten en drinken. Vivian en Thien komen allebei uit een gezin waar eten centraal staat. Al van jongs af aan doen zij niets liever dan verschillende smaken bereiden en anderen ervan laten proeven. Om precies deze reden is Banhs & Boba ontstaan.

Aziatisch streetfood

Banhs & Boba is onderdeel van Toko Saigon, een supermarkt waar je voornamelijk oosterse producten vindt. Heb je zin in Aziatisch streetfood? Je kunt bij ons binnenstappen via Toko Saigon, maar ook via de aparte ingang aan de Tuinen.

Liefde voor lekker eten

Thien is eigenaar van Toko Saigon en Vivian heeft vanwege haar ouders, die de trotse eigenaren zijn van een Chinees restaurant, veel affiniteit met de horeca. Ze is erg gastvrij en kan goed eten erg waarderen.

“Van onze families hebben we allebei veel over de Aziatische keuken geleerd: de liefde voor lekker eten is ons met de paplepel ingegoten. We sparren veel met elkaar en gaan graag de keuken in om te experimenteren. Samen creëren we nieuwe smaken en bereiden we unieke recepten, die uiteraard bij Banhs & Boba op de kaart komen te staan.”