Wie ben jij?

‘Ik ben Larissa Bruining, 20 jaar en ik kom uit Leeuwarden.’

Wat studeer je?

‘Ik heb vorige week te horen gekregen dat ik geslaagd ben voor de opleiding Travel and Hospitality! Deze opleiding heb ik gevolgd in Groningen.’

Wat is jouw indruk van Banhs & Coffee?

‘Banhs & Coffee is een heel mooie en moderne zaak waar gastvrijheid centraal staat. De samenwerking onderling met collega’s is erg fijn want je helpt elkaar altijd. Als er iets fout gaat of wanneer het druk is bijvoorbeeld, dan springt er een collega bij om je te helpen. Daarnaast vind ik het een goede aanvulling op onze menukaart dat wij sinds kort specials aanbieden. Deze tijdelijke gerechten zorgen voor afwisseling in ons aanbod.’

 

Wat vind jij het lekkerst op het menu?

‘Ik vind nem nuong erg lekker. Dit zijn plakjes fijn gehakt met een zoete smaak, niet overheersend zoet, maar precies goed. Het is een smaak die ik eerst niet kende. Ik hou normaal gesproken niet van gehakt, dus het is uitzonderlijk dat ik dit lekker vind.’

 

Wat vind je het leukst om te maken?

‘De salad rolls zijn uitdagend om te maken, want het rijstpapier kan scheuren tijdens het rollen. De uitdaging maakt het ook juist weer leuk.’

 

Wat is jouw droombestemming en waarom?

‘Ik wil graag nog een keer terug naar Australië, omdat ik daar vier maanden stage heb gelopen maar destijds geen tijd had om rond te reizen. Ook zou ik daarna door willen reizen naar Nieuw Zeeland, Fiji en Azië. Graag wil ik naar Indonesië, omdat mijn familie er vandaan komt. Het lijkt mij mooi om te ervaren hoe het leven daar is. Het liefst naar Bali, het paradijsje, vanwege de mooie stranden en natuur.’

 

Wat zijn jouw toekomstplannen?

‘Mijn plan voor nu is om een tijd te gaan werken bij Banhs & Coffee. Over een jaar ga ik misschien weer studeren, maar voor nu wil ik lekker geld verdienen.’